Vacatures

Vacante betrekking

 • A1 adjunct van de directeur – cel stimuleren binnenvaart (contractueel van bepaalde duur)
  Functiebeschrijving
  Omschrijving: je hebt binnen de afdeling commercieel beleid diverse opdrachten in verband met grondbeheer, ontwikkelen van bedrijventerreinen en het stimuleren van de binnenvaart. Je neemt initiatieven tot het oplossen van zich aandienende vragen en je werkt mee aan studies en projecten die de binnenvaart stimuleren. Je legt en onderhoudt contacten met de andere overheden, administraties, bedrijven, interne en externe klanten.
  Profiel: je beschikt over een goede kennis van de binnenvaart en van administratief en burgerlijk recht. Eveneens heb je kennis van de wetgeving en reglementering met betrekking tot milieu, bodem, ruimtelijke ordening en bosbeheer. Kunnen werken met Geomedia is een pluspunt.
  Informatie over de jobinhoud: de heer Joël Bijnens, afdelingshoofd commercieel beheer (tel 011 29 84 00 of joel.bijnens@vlaamsewaterweg.be)
 • A1 adjunct van de directeur – multifunctioneel waterbeleid (contractueel onbepaalde duur)
  Functiebeschrijving
  Omschrijving: Je staat in voor het opvolgen van het integraal waterbeleid in naam van het agentschap en je werkt de hieraan verbonden taken uit. Je staat eveneens in voor het bewaken van de uniformiteit en het coördineren van taken de kernprocessen “beheer” en “exploitatie” van de vennootschap.
  Profiel: Je hebt een goede technische kennis inzake de duurzame aanpak van de bagger- en ruimingsproblematiek. Je beschikt over een ruim netwerk, je past de regelgeving stipt toe en je beheerst de meest courant gebruikte PC-toepassingen.
  Informatie over de jobinhoud: ir. Koen Maeghe, afdelingshoofd waterwegbeheer (tel 011 29 84 00 of koen.maeghe@vlaamsewaterweg.be)
 • B1 deskundige (toezichter) – regio Antwerpen (contract onbepaalde duur)
  Functiebeschrijving
  Omschrijving: Je hebt als opdracht toe te zien op de correcte uitvoering van waterbouwkundige infrastructuurwerken en je waakt over de kwaliteit en de kwantiteit hiervan. Je vervult al de administratieve taken op de werf en je rapporteert binnen de eigen bevoegdheid over de problemen t.o.v. personen en instanties die bij de uitvoering van overeenkomsten met derden betrokken zijn om tijdig de gepaste maatregelen te kunnen nemen.
  Profiel: je hebt een goede technische kennis van je vakgebied en een basiskennis van de desbetreffende wet- en regelgeving (overheidsopdrachten). Je bezit de basiskennis van de meest gangbare informatica toepassingen. De kennis van Autocad is een pluspunt. Je bent eveneens vertrouwd met de nieuwste ontwikkelingen binnen het werkdomein.
  Informatie over de jobinhoud: ir. Tom Ory, afdelingshoofd waterbouwkunde (tel 011 29 84 00 of tom.ory@vlaamsewaterweg.be)

Vragen over de arbeidsvoorwaarden: Carla Ruymen, dossierbeheerder loon- en personeelsadministratie (tel 011 29 84 77 of carla.ruymen@vlaamsewaterweg.be).

Solliciteren voor een van deze vacante betrekkingen kan tot en met 10 maart 2017 door je motivatiebrief samen met je CV te sturen naar De Vlaamse Waterweg nv t.a.v. de dienst Personeel, Havenstraat 44, 3500 Hasselt of te mailen naar personeel@vlaamsewaterweg.be.

Wil je spontaan solliciteren?

Stuur of mail je cv en sollicitatiebrief naar onze personeelsdienst.

De Vlaamse Waterweg nv
Personeelsdienst
Havenstraat 44
3500 Hasselt
personeel@vlaamsewaterweg.be

Werken voor Vlaanderen?

Via de website Werken voor Vlaanderen vind je vacatures, een salarissimulator én het laatste nieuws over de arbeidsvoorwaarden van de Vlaamse overheid. De site biedt ook een overzicht van loopbaanmogelijkheden, en de financiële en sociale voordelen bij de Vlaamse overheid.