Vacatures

Vacante betrekking

nv De Scheepvaart is op zoek naar een enthousiaste medewerker ter ondersteuning de projectingenieurs van de afdeling Waterbouwkunde.

C1 dossierbeheerder

Tot het takenpakket behoort o.a.: het aanmaken van de vastleggingsfiches; afhandelen van de betalingsbundels en inbrengen van de gegevens in e-Delta; opvolgen van de financiële toestand van de in uitvoering zijnde werven; uitvoeren van allerhande administratieve taken ter ondersteuning van de eigen werkzaamheden of die van de dienst.

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze betrekking: in het bezit van een diploma secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld; minimum drie jaar ervaring op administratief vlak; kennis van de courante PC-toepassingen; kennis van een boekhoudkundig programma is een pluspunt.

Ben jij deze betrouwbare, flexibele medewerker waarnaar wij op zoek zijn, aarzel dan niet om je kandidaat te stellen.Dit kan tot en met 2 mei 2016 door je motivatiebrief met CV te sturen mailen naar personeel@descheepvaart.be.

Meer informatie kan je bekomen bij Carla Ruymen, personeel@descheepvaart.be of 011 29 84 00.

Wil je spontaan solliciteren?

Stuur of mail je cv en sollicitatiebrief naar onze personeelsdienst.

nv De Scheepvaart
Personeelsdienst
Havenstraat 44
3500 Hasselt
personeel@descheepvaart.be

Werken voor Vlaanderen?

Via de website Werken voor Vlaanderen vind je vacatures, een salarissimulator én het laatste nieuws over de arbeidsvoorwaarden van de Vlaamse overheid. De site biedt ook een overzicht van loopbaanmogelijkheden, en de financiële en sociale voordelen bij de Vlaamse overheid.